Brecht Debruyn

Het advocatenkantoor DBRN Business Law BVBA werd in 2018 opgericht door Brecht Debruyn. DBRN Business Law staat voor een proactieve aanpak bij de behandeling van uw juridische dossiers. Via een directe en doorgedreven opvolging biedt DBRN Business Law juridische oplossingen aan precies op maat.

Brecht Debruyn is sinds 2013 als advocaat verbonden aan de Balie van Antwerpen. Brecht behaalde een master in de rechten aan de Universiteit Antwerpen en een Master of Laws (LL.M.) aan de gereputeerde University of Virginia School of Law in de Verenigde Staten.

Brecht Debruyn startte zijn carrière in de vennootschapsrechtelijke praktijkgroep van het kantoor Eubelius (2013) en stapte nadien over naar de litige- en arbitragepraktijk van Allen & Overy (2016). In 2018 richtte hij DBRN Business Law op. Brecht heeft een intensieve ervaring in het commercieel, het financieel en het vennootschapsrecht en legt zich zowel toe op het voeren van procedures als op het begeleiden van transacties en opstellen van overeenkomsten.

Brecht Debruyn is tevens als academisch medewerker verbonden aan de Universiteit Antwerpen. Hij legt er zich toe op het commerciële verbintenissenrecht en het verzekeringsrecht en doceerde er het practicum verbintenissenrecht.

Brecht Debruyn beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van onafhankelijke juridische dienstverleners en treedt regelmatig op in internationale dossiers. Hij behandelt dossiers in het Nederlands, het Engels en het Frans.

In 2020 behaalde Brecht Debruyn het certificaat dat toegang verleent tot het ambt van plaatsvervangend rechter en plaatsvervangend raadsheer.